4 mei 2023

Doe mee aan de hackathon Vaccinatiegegevens

Deze zomer wordt een hackathon georganiseerd voor de gegevensdienst Vaccinatiegegevens. Hiervoor zijn we nog op zoek naar PGO-leveranciers die willen deelnemen aan de hackathon en Vaccinatiegegevens willen beproeven in een test-omgeving. De te beproeven gegevensdienst heet Verzamelen Vaccinaties 1.0 (id 63). Specifiek zullen de COVID-19 vaccinaties beproefd worden.

In 2022 is er een Proof of Concept (PoC) uitgevoerd voor de gegevensdienst Vaccinatiegegevens. Tijdens de hackathon wordt er beproefd of de issues uit de PoC inmiddels zijn verholpen en of er eventueel nieuwe issues opspelen tijdens het testen.

Aanmelden hackaton

Voor deelname aan de hackathon graag een mail sturen naar Ellemijn Oomes (ellemijn.oomes@vzvz.nl). Datum volgt.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Voorafgaand aan de hackathon wordt er een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. Meld je aan door een mail te sturen naar Ellemijn Oomes (ellemijn.oomes@vzvz.nl). Tijdens de informatiesessie wordt er toelichting gegeven over de hackathon, het programma en de voorbereiding voor leveranciers. Datum volgt.

N.B.: Om het maximale uit de hackathon te halen vragen we enkele voorbereiding van de deelnemers en een passende uitwerking van de resultaten uit de hackathon.