16 augustus 2023

Doe mee aan de hackathon Ketenmonitoring & -logging!

Algemeen
PROVES
Abonnementen beheren

Op 15 september organiseert PROVES een hackathon voor de pilot Ketenmonitoring & -logging. Hierbij zijn alle DVP- en DVA-leveranciers uitgenodigd om deel te nemen aan de hackathon. Tijdens de hackathon beproeven we Ketenmonitoring & -logging met elkaar in de praktijk.

Waarom deze hackathon?

Door logging te uniformeren, te verzamelen en door deze op een centrale locatie binnen MedMij te verwerken, kunnen verstoringen sneller worden geïdentificeerd en kan er snel actie worden ondernomen bij ongeregeldheden. Vanaf release 3.0 van het MedMij Afsprakenstel - is het voor alle MedMij-deelnemers verplicht om hun logging aan te leveren. Met deze hackathon willen we Ketenmonitoring en -logging gezamenlijk beproeven in een testomgeving, voordat release 3.0 live gaat.

Voorbereidende informatiebijeenkomst

Ter voorbereiding op de hackathon organiseren we op 28 augustus van 13.00 - 14.00 een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens de informatiesessie wordt er toelichting gegeven over de hackathon, het programma en de nodige voorbereiding voor leveranciers.

Aanmelden hackathon

Wil je deelnemen aan de hackathon? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Ellemijn Oomes (ellemijn.oomes@vzvz.nl). Deadline voor aanmelden is 27 augustus.

De hackathon vindt plaats op 15 september van 9.00 - 17.00 bij VZVZ (Oude Middenweg 55, Den Haag).

N.B.: Om het maximale effect te bereiken met deze hackathon, vragen we de nodige voorbereiding van deelnemers. Deze voorbereiding wordt toegelicht tijdens de informatiebijeenkomst op 28 augustus.