6 oktober 2020

Haal het meeste uit jouw MedCom-account met deze tips

Maak jij al maximaal gebruik van MedCom? MedMij introduceerde deze tool afgelopen zomer als nieuwe ontmoetingsplek. Een plek waar wij jullie als leveranciers informeren over belangrijke ontwikkelingen binnen MedMij en vooral als een plek waar jullie met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Graag delen we een aantal tips met je, zodat jij het meeste uit jouw MedCom-account kan halen.

Inloggen? Gebruik Twee Factor Authenticatie

Het gebruik van twee factor authenticatie (TFA) is noodzakelijk voor bepaalde content op MedCom. Dit om de privacy van bepaalde delen van de informatie en die van de gebruikers te kunnen waarborgen. 

Na 30 minuten opnieuw inloggen

Was je even afgeleid? Werd je gebeld of was er een andere reden dat je je bezoek aan MedCom moest onderbreken? Na 30 minuten moet je opnieuw inloggen. 

Heb je een vraag? Zoek het op in MedCom!

Van veel vragen vind je een helder antwoord bij de veelgestelde vragen op je dashboard in MedCom. Ook handig om deze te delen met je collega's. Kom je er niet uit? Dan kun je uiteraard contact opnemen met het loket

Maximaal gebruik van onze Kennisbank

We maken regelmatig nieuwe factsheets om informatie die belangrijk is voor je deelname aan MedMij op overzichtelijke wijze met je te delen. In onze kennisbank verzamelden we een aantal belangrijke factsheets speciaal voor (kandidaat-)deelnemers. 

Onderwerp uit de update nalezen?

Ben je op zoek naar een bericht in één van de twee afgelopen updates? Ook die vind je hier op MedCom. Scheelt tijd om in je mailbox de update waarin het bericht te stond te doorzoeken toch?

Bij het lezen van de update adviseren we je overigens altijd om eerst in te loggen op MedCom. Op die manier kom je het snelst op de landingspagina's waarnaar de links in de updates verwijzen. 

Praat mee op het Forum

We vinden het fijn om van je te horen! Dat kan tijdens een van onze (online) bijeenkomsten, via de telefoon of e-mail en via MedCom. De belangrijkste onderwerpen gaven we een plaatsje op het forum. Daar kun je ook zelf onderwerpen posten of met andere leveranciers (DVP en DVZA's) van gedachten wisselen. Wil je op de hoogte worden gehouden van reacties op een forum? Abonneren is heel eenvoudig! 

Snel naar andere MedMij-websites

Of je nu op zoek bent naar Supportal, BITS of een van de andere omgevingen waarmee MedMij werkt, we zetten de belangrijkste voor je op een rij en met één klik brengen we je ernaartoe. 

Nog geen account?

Heb jij nog geen account? Maak er dan snel een aan via deze link. Ook je collega's kunnen op deze manier aanmelden.